سلطه كول سلو

:-  سلطه كول سلو
الطريقه بالمكونات هيا
300جرام كرنب سلطه
2 جزره متوسطه الحجم مبشوره
2 ملعقه كبيره مايونيز
2 ملعقه كبيره خل
1 ملعقه صغيره مسطرده
2 ملعقه صغيره سكر
رشه ملح و فلفل
طريقة التحضير

اعداد الصوص- يضاف الخل علي المايونيز و يقلب جيدا ثم يتم اضافه المسطرده و يقلب جيدا ثم السكر والملح و الفلفل و يتم التقليب حتي يصبح الصوص كريمي القوام.- يتم اضافه الصوص علي الكرنب ( المقطع يدويا او المبشور في الكيتشين ماشين) و الجزر و التقليب حتي يمتزج القوام.- لابد من تغطيه السلطه بعد التجهيز بفيلم شفاف و وضعها في الثلاجه لمده ساعه علي الاقل.- تم تجربتها اكثر من مره و في كل مره تعطي نتائج باهر
.....وبالهنا والشفا ليكم يارب

تعليقات

المشاركات الشائعة